SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Osby
Fotboll

Fotbollsskolan 2024

Varmt välkomna till årets fotbollsskola som är öppen för pojkar och flickor födda 2019-2017. Vi ser fram emot en fantastisk sommar tillsammans med dig och ditt/dina barn. Fotbollsskolan 2024 kommer att delas in i nedan åldersgrupper för spel och träning, förutsatt att tillräckligt många spelare anmäls. Om flickor/pojkar uttryckligen vill spela med varandra så går det alldeles utmärkt att notera det vid anmälan.

 

Åldersgrupperna är: Pojkar födda 2019-2018, Flickor födda 2019-2018, Pojkar födda 2017, Flickor födda 2017

 

ANMÄLAN

Till säsongen 2024 har vi implementerat en digital anmälan som ersätter den traditionsenliga inskrivningen i klubbstugan. Anmälan görs via denna länk där du fyller i all information digitalt. Anmälan är öppen till den 15/3.

 

UPPROP

Onsdag den 10/4 kl. 18:00 utanför IFK Osbys Klubbstuga på idrottsplatsen. Här meddelar vi hur lagindelningen ser ut, barnen får bekanta sig med ledarna och vi delar ut vattenflaska och fotboll till alla spelare. Efter uppropet kan man beställa träningskläder, benskydd och fotbollsskor. Vi har Sportringen på plats med grymma erbjudanden.

 

AVGIFT

Medlems-/träningsavgift för hela säsongen är 750kr. Betalning sker via e-postfaktura. I avgiften ingår:

  • Egen fotboll och vattenflaska
  • Medlemskap i IFK Osby 2024
  • Spelarförsäkring
  • Träning en gång/vecka •
  • Regelbundna matcher
  • Familjejippo på idrottsplatsen i samband med fotbollens dag & avslutning
  • Pris till alla på avslutningen
  • Gratis inträde till alla IFK Osbys hemmamatcher

LAG

Alla barn kommer att delas in i lag om ca 9-12 spelare. Vi kommer att försöka tillgodose specifika önskemål om lagtillhörighet eller att få spela ihop med en kompis så långt det går.

 

TRÄNING
Sker på konstgräs på Osby IP måndagar 17.30 – 18.30. Fokus kommer ligga på laganda, rörelseglädje, kroppskännedom och självklart skoj med boll tillsammans med gamla och nya kompisar. Första träningstillfället är den 29/4. Ta med boll och flaska till varje träning och kom ombytt.

 

MATCHER

Spelas på konstgräs Osby IP, normalt torsdagar 17.30- 19.00 (men avvikelser kan förekomma vid långhelger etc.). Första matchen är torsdag 2/5. Matchtiden är 2x12min och vi kommer spela 5 mot 5 inklusive målvakt. Kiosk & korvgrillning i samband med matcher arrangeras av IFK Osby.

 

LEDARE

Vi erbjuder dig som förälder den fantastiska möjligheten att engagera dig i ditt barns fotbollsintresse. Som ledare i fotbollsskolan krävs inga förkunskaper inom fotboll, det viktigaste är ditt engagemang och positiva inställning till barnens utveckling. Gemensamt har vi en genomgång i klubbstugan måndag 8/4, om vad man som ledare kan tänka på och ge tips på övningar. Som tack kommer alla frivilliga ledare att få en träningströja med IFK Osby logga. Ta chansen att hjälpa till, desto fler vi blir ju mer kan vi dela på ansvaret och desto roligare blir det!

 
Följ oss på sociala medier
Team 1919 sponsorer